Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
bit&ma?
Quan vaig començar la meva carrera professional, em vaig adonar que els ordinadors i la digitalització acabarien sent el meu entorn de treball habitual, però com que jo tinc formació artística (vaig estudiar escultura), hi ha una part de mi que encara reivindica el treball amb les mans i el contacte amb la matèria.
bit&ma és la unió de dues paraules bit (la unitat digital més petita) i mà (l'eina més antiga de la creació) i que d'alguna manera representen la meva realitat i els meus orígens. Considerant aspectes més pràctics, em va semblar que bit&ma era un nom fàcil de dir i de recordar, i és així que des que el 2006, quan vaig deixar una feina fixa, per tirar endavant tot sol com a professional del disseny, aquesta ha estat la meva marca. A la imatge del tàndem, hi vaig arribar més per casualitat, però no deixa de ser com una metàfora del treball coordinat d'un binomi. Haig de dir que sóc un amant de les bicicletes, especialment les clàssiques, que considero art en moviment, i un indicador de civilització. Així que crec no podia haver trobat una imatge millor. Estic al vostre servei.

bit&ma · disseny gràfic, il·lustració i treball digital